tiistai 1. helmikuuta 2011

Kosmosta kiitos!

Kirppishamsteri on intohimoinen teenjuoja, toisin kuin muut suomalaiset. Hamsteri joi ensimmäisen kerran kahvia vasta parikymppisenä ja vieläkään ei kahvi maistu hyvältä puolen päivän jälkeen. Teekuppeina on Gunvor Olin-Grönstrandin käsinmaalattuja Kosmos-kuppeja.
Niin vain yllätyksenä tuli kirppiksellä vastaan uuden veroinen Arabian kosmos-teekannu ja sihdin kanssa. Kylläpä se on kaunis ja leimojen mukaan käsinmaalattu vuodelta 1971. Kosmoksia on kahdenlaisia vanhemmat käsinmaalattuja ja myöhemmin ne sitten puhalluskoristettiin. Käsimaalattujen pohjassa on käsinmaalattuna  Kosmos , Arabia, GOG ja vuosiluku esim. 9-71.Tätä Kosmos-sarjaa valmistettiin vuosina1963-76.


Ja pala puuvillachenilleä. Se 70-luvun perussängynpeitto.Haluaisin löytää lisää vanhaa chenilleä, se kun on mieleen hamsterin koirallekin. Suklaanruskea nukkuu makoisia päiväunia..

4 kommenttia:

 1. Teen juoja minäkin!
  Mulla on GOG-maljakko, sininen sylinteri ja kyljessä auringonkukka myös sinisellä. Vuosilukua en muista kun se on Talossa Maalla, niin en voi tarkistaa ennen kevättä. :D
  Se löytyi joskus kauan aikaa sitten 1 markalla(!) kirpparilta. Tosi löytö sekin niinkuin sinun teesettisi.

  VastaaPoista
 2. Rakastan noita sängynpeitteitä. Minulla oli samansävyinen vihreä,mutta raitachenilleä nuorena tyttönä.

  VastaaPoista
 3. Chenille on minulle kanssa kovasti mieleen, se on myös siitä hyvä että koirankarvat eivät tartu siihen kiinni. Minulla kun näitä karvakorvia on 2 kpl.
  Lisäksi minulle on 2 A-linjaista 70-luvun chenille kylpytakkia toinen porin puuvillatehtaan valmiatama ja toinen Finlaysonin. Aivan ihania päällä saunan tai suihkun jälkeen.

  VastaaPoista
 4. Meilläkin oli tuollaiset ruutuchenillekankaiset päiväpeitot lapsena - oranssit tietenkin...niitä on ikävä.

  VastaaPoista