keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Hamsterin uudet aarteet: Gefleä, Sarvista ja Tampellaa

Viikonloppuna hamsteri oli toisen lempiharrastuksensa parissa kilpailemassa koiran kanssa agilityssa. Kisapaikan läheisyydessä on kirppis ja sieltä löytyi kahdella eurolla sinivalkoinen Decembren hyväkuntoinen peltitölkki, jonka valmistaja on gws. Yrttiteelle juuri sopiva säilytysastia.
Samoin löytyi Geflen ruokalautasia "Oliv"  3 kpl  50 senttiä kappale. Nämät ovat aitoa 1970-lukua.Hamsterin mielestä pitkään 70-luku oli sitä ikuista ruskeaa ja kun se oli jo kerran eletty, niin ei kiitos enää. Mutta niin vaan mieli muuttuu ennen niin rumilta näyttäneet kuosit, värit ja muodot ovatkin hauskoja ja kauniita.
Tänään löytyi kirppikseltä  Tampellan kangas  "Lounas" kankaasta tehty iso pöytäliina eurolla ja sen päällä  Sarviksen  käyttämätön juustokupu eurolla. Kumpikin on niin 70-lukua niin 70-lukua : aidosti ruskeaa. Ensin mietin tekisinkö liinasta yläkapan keittiön ikkunaan, mutta  puuvillaliina on liian kaunis pilkottavaksi.
 
Sarviksen valmistamat tuotteet ovat kauniita ja käytännöllisiä. Eteisessä roikkuu naulakossa Majuri-henkareita. Kesällä grilliherkut syödään Katrilli-astioista. Kirppikseltä löytyi myös tämä käyttämätön vadelmanpunainen lokerikko aterimille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti