lauantai 12. helmikuuta 2011

Lauantain saalis:Kirppishamsterin uudet aarteet

Kirppishamsterin piti käydä ihan vaan ruokakaupassa, mutta koska Citymarketin lähellä on Punaisen Ristin kontti ja mukava uusi kirppis, niin pakkohan ne piti tarkastaa.
Kontista löytyi Geflen  "Agneta" lautasia, 4 kpl matalia ja 4 kpl syviä euron kappale. Agneta koriste on vuodelta 1975. Tarvitsin syviä lautasia , mutta en raaskinut jättää mataliakaan Konttiin -hamsteri kun olen.  Mukaan lähti myös maailman rumin naulakko 70-luvulta. Viiluun on upotettu keramiikka laatta ja viritys sopii astiapyyhenaulakoksi, kunnes tulee kauniimpi vastaan.

Kirppikseltä löytyi kaksi kaunista kangasta: Metsovaara designin iso ruskeakukkainen kangas jota ei ole koskaan käytetty ja kissakuvioinen 70-luvun puuvillakangas. Metsovaaran kankaasta tulee kaunis puolihame ensi kesäksi. Kissakankaan kohtalo on vielä mietinnässä. Sen yläreunassa oli kaksi vekkiä ja purin ne pois, jolloin kankaalle tuli pituutta n. 15 cm lisää. Kissakangas on varmaankin ollut lastenhuoneen verho.Ja tässä lähikuva naulakon laatasta.


Tein päivälliseksi bataatti-kesäkurpitsa sosekeittoa ja se maistui oikein hyvältä uudesta Geflen Agneta syvältä lautaselta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti