lauantai 29. tammikuuta 2011

Lasiaarteita alahyllyltäPerjantaina kirppishamsteri lähti töistä kirppiksen kautta kotiin ja oli jo poistumassa kirppikseltä, kun huomasi ovisuu pöydän alahyllyllä aivan lattian rajassa värillisiä lasilautasia. Ne olivatkin ihan samaa sarjaa kuin kotona jossa on  kaksi syvänviolettia lautasta. Nipussa oli 2 vihreää ja 3 sinistä lautasta, hintakin oli kohtuullinen,  koko satsi yhteensä 3,50€. Kotimaisia veikkaisin Riihimäen lautasia. Aito kirpputori hamstraus. Värit ovat kauniit ja syvät, lautasen reunassa on yksinkertainen pykäläkuvio.


Lauantaina  löytyi tyylikäs tanskalainen  Nielsen kunst og kobbersmedien kastelukannu. Sen kehtaa jättää pöydällä, kun hapettaa vettä ennen kastelua. 

3 kommenttia:

 1. Oijoijoi kuinka kauniit lautaset ja hinta oli ihan huippu!
  Ruotsalainen keramiikka/posliini on myös minun suosikkejani, varsinkin 50-lukulainen. Se on niin paljon halvempaa kuin arabia, josta pyydetään ihan törkeitä hintoja useimmiten.

  Kiva kun poikkesit blogiini ja laitoit itsesi lukijaksi. Klikkasin samantien itseni lukijaksi sinulle. Samanlainen kirppis"maku" yhdistää. :)
  Jännä lukea, että mitä löytöjä teet. Mukavaa viikoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hei

  ruotsalaiset ovat myös minun suosikkejani ja niillähän on todella edulliset hinnat verrattuna Arabiaan. Ja toisaalta niitä on helppo yhdistää vaikkapa Kilta/Teemaan kun on samanalainen yksinkertaionen muotoilu.

  VastaaPoista
 3. Taidanpa minäkin jäädä lukijaksi, tosi kivoja esineitä sinulla. :)

  Itse olen vasta tutustumassa muiden pohjoismaiden lasiin, posliini on vielä ihan mysteeri. Mutta tässähän sitä lukiessa oppii.

  VastaaPoista