lauantai 19. maaliskuuta 2011

Miljoonasydän ja teekannu

,Kirppishamsterin viikko on ollut kiireinen ja kirppistely on jäänyt hieman paitsioon. Kuitenkin muutama hauska löytö on tullut tehtyä. Kontista löytyi oikealla oleva Aarikan musta-oranssi tuliaistölkki.ihan itsepalvelukirppislöytöinä hieman kankaita:
vihreävalkoista Miljoonasydäntä kaksi reilun kokoista palaa, kumpikin euron kappale. Miljoonasydän on oikeasti Finlaysonin kuosi Onni, jonka on suunnitellut Arja Mattila vuonna 1971. Kutsumanimi Miljoonasydän tulee siitä, että se on ensimmäinen painokangaskuosi jota on painettu yli miljoona painometriä. Miljonasydämen alkuperäiset pohjavärit ovat vihreä, punainen, ruskea ja sininen.


hamsterin toinen kangaslöytö on Tampellan puuvillakangasta ja aiemmin bloggaamani  Mentulan suunnittelemaa 1970 luvulta, tälläkertaa kuosi on Linea Nova.


Viimeisin löytö on teekannu 5 eurolla Geflen "Terra", jota valmistettiin vuosina 1971-78.  Kyllä juu Kirppishamsterilla on useampi teekannu , itseasiassa tämä on 4. Mutta kun se oli niin hauska ja erinomaisessa kunnossa. Mallin erikoisuutena on ruskea muovinen rengas kaatonokassa. Kirppishamsteri on hamsteri vaikka voissa paistaisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti