perjantai 11. marraskuuta 2011

Kupittaan Saven maljakko ja Nuutajärven jälkiruokamaljat


Kirppishamsteri osui Kontin Aarrejahtiin ja löysi sieltä kolme turkoosin sinistä Nuutajärven lasista jälkiruokamaljaa joita hän  arvelee Kaj Franckin suunnittelemiksi. Maljoissa on Nuutajärven tarrat ja ne maksoivat 3 € kappale. Samasta Kontista löytyi myös mattamusta pieni ja linjakas Kupittaan maljakko joka on tyylipuhdasta 1950-lukua. Maljakko maksoi myös 3e.

Hauskoihin  yhden euron kirppislöytöihin kuuluu Suomen kartta aiheinen palapeli 1960-luvulta. Paketissa oli kaikki 200 palaa. Pakkauksessa lukee käsinsahattu puupalapeli laatinut Eric Bojs. Valmistaja Kirjalito oy. Kuvissa ensin pakkaus ja sitten palapeli koottuna. 


4 kommenttia:

 1. Meidän lähikirppiksillä pyydetään lasitavarasta ihan hillittömiä summia, olivat sitten jonkun suunnittelemia tai ihan taviksia...kateellisena täällä kuolaan noin halpojen Nuutajärvien perään...Mutta ehkä joskus vielä osun oikeaan paikkaan oikeaan aikaan :)

  VastaaPoista
 2. Kontissa oli Aarrejahti ja astiat puoleen hintaan, jolloin säkällä voi tehdä löytöjä. Normaali kirppiksellä tekee välillä löytöjä myös, kun ihmiset myyvät yksittäisiä pikkuesineitä kohtuullisella hinnalla.

  VastaaPoista
 3. Upeita maljakoita. Ja tuo palapelikin on tosi hieno!!

  VastaaPoista
 4. Kade tuosta Kupittaan maljakosta, aaah. :) Tuollaisen Suomipalapelin voitin raittiuskilpakirjoituksista :) kansakoulussa ollessani, jotta nostalgiaa kerrakseen ! Hienot löydöt.

  VastaaPoista