sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Kaj Franckin sininen Häränsilmä ja hiljainen tammikuu

Kirppishamsterinn uusi vuosi  alkoi hyvin surullisissa merkeissä, hamsterin  rakas 12,5 vuotias mummukoira menehtyi äkillisesti oirehtineeseen syöpään loppiaisen jälkeisenä maanantaina. Se nukkui eläinlääkärillä rauhallisesti minun sylissäni. Tammikuu on mennyt hiljaisesti , olen tehnyt pitkiä lenkkejä nuoremman koiran kanssa ja surut sitä isoa aukoa jonka pienen koiran poismeno teki minun elämääni. Kirpputoreillakaan ei ole huvittanut käydä. Viime viikonloppuna pyörähdin sentään pitkästä aikaa kierroksen. Saldona oli turkoosin sininen Franckin isompi Häränsilmä viidellä eurolla . Häränsilmät ovat alunperin Nuutajärven valmistamia tuhkakuppeja, mutta Kirppishamsteri käyttää uusiokäytössä isompia tuikkukynttilänjalkoina. Lisäksi löytyi 7 kappaleen nippu hyväkuntoisia teakpuisia leipälautoja. Punaisen ristin kontista löytyi puhalluskoristeinen Arabian kahvikuppi ilman tassia. Koska kotona oli ylimääräinen sininen aluslautanen sain kahdella eurolla nätin kupin. Kun tutkin kahvikuppikirjaa niin sielt' löytyi tietoa. Kuppi on kovafajanssia Göran Bäckin malli BR jota valmistettiin 1969-75. Koriste on Gunvor Olin-Grönqvistin  "Varpu".
Pari koristettakin tarttui mukaan: eurolla kissa lämpömittari jonka takana on tarra Kouvolan seudun eläinsuojeluyhdistys.
Ja keittiöön virolaisen ketun seinälle. Sen suunnittelija on Kadri Kaerma ja ihan nykytuotantoa, mutta hauska sillä kettu on suosikkieläimiäni.

3 kommenttia:

  1. Osanotto myös multa, syöpä on karmee juttu.

    Jos huolit tunnustuksen blogillesi, niin käy kopsaamassa minun blogistani yksi. :-)

    VastaaPoista